Uppdatering

Nu sitter jag här, i vår nya lägenhet och har faktiskt lyckats packa upp alla kartonger och säckar med saker. Det är jättefint!


Men vi tar det från början... Onsdag morgon åkte jag för att göra lite shopping och sedan mötte jag Michele för att få nycklarna. Började bära in kartonger och allt från bilen, kämpade i flera timmar innan jag var tvungen att åka tillbaka till Stefano för att hämta Kjell. Han hade gjort klart ballongen för testfyllning för vi hade fått en flygning dagen efter!

Vi kallfyllde ballongen, kollade så alla lagningar var bra, satte på nya fina banderollen vi gjort och sedan åkte vi HEM, började packa upp lite lätt men somnade väldigt tidigt, för samling med passagerarna är kl 7 i Porto Tufi, 20 min med bilen från oss.


Stefano och Gianna kom och hjälpte till eftersom det var första gången vi flög passagerare, så jag hade lite hjälp på marken, det är inte lätt att hitta i en stad man inte känner! De fixade picknicken också så nu vet jag vad vi behöver ha till varje gång, helt perfekt att ha dom två som hjälp, gick väldigt smärtfritt alltihopa, och dessutom blir flygningen rakt över stan, mitt över torget i Siena, med nya banderollen på, bättre reklam kan man inte få!




Vi var klara vid 10-tiden på förmiddagen så vi åkte för att göra lite mer shopping, sen kom ett samtal från Robert. Han ingår också i Stefanos organisation, så det är en kollega kan man säga. Vi har inte träffat honom, men nu hade han ett förslag. Han ville att Kjell skulle flyga två passagerare åt honom i morgon bitti så varför inte komma redan ikväll och äta middag och stanna över natten?




Ah, vi har fortfarande alla kartonger att plocka ur och det ser ut som om en bomb slagit ner i lägenheten, så jag tackade nej och Kjell åkte själv. Jag öste på som tusan och som sagt, nu är allt uppe och det är jättefint! Flygningen borde precis vara klar nu så jag väntar på att han ska ringa snart.


Det är otroligt att allt händer på samma gång, vi har gått i flera veckor hos Stefano och inte haft någon flygning eller något speciellt att göra förutom banderollen, och nu i samband med flytten fick vi två flygningar och helt plötsligt så mycket att göra att vi inte hinner med! Så mycket roligare allt blev på en gång! Dessutom är det fina vädret tillbaka så det är strålande sol och runt 20 grader i solen, helt fantastiskt.


Ännu har vi inte hunnit promenera så mycket i byn, men det verkar liten och söt på något sätt, lugnt, stilla, inte så mycket trafik, någon gammal gubbe som struttar förbi utanför ibland, här kommer vi att trivas hoppas jag!


Änglar, visst finns dom!

Så var äntligen banderollen klar... Ni får se bilder så snart vi har fått upp den på ballongen, men den är i alla fall KLAR nu.. många timmar tog det, men äntligen.. Lagom till flytten som sker på onsdag. Kan inte riktigt förstå hur man kan hinna sprida ut sig så mycket på 6 veckor, men det är en hel del att packa ihop. Det ska bli sååå skönt att äntligen komma till ett eget ställe.. vi har inte haft en fast punkt på länge nu..
Nog för att vi har varma dagar, men nätterna här i stenhuset utan värme är väldigt kalla och det ska bli riktigt, riktigt skönt med ett riktigt hem, som ni säkert förstår...

Vi har fått ett jobb oxå, på Sardinien, en helg i april och tre i maj ska vi stå förankrat  med ballongen på festivaler runt om på ön. Jätteroligt! Dels att få upp ballongen och dels att få se Sardinien. Det kommer att bli kanon!
Så roligt att folk tänker på oss och försöker hjälpa oss här nere, det värmer!
Och tack Veronica för att du försöker ragga kunder åt oss och att du lagt upp länken på din hemsida, det är såå gulligt!

Efter flytten på onsdag har vi inget internet längre, vi har inte lyckats lösa det i skrivandets stund, men ni märker ju när vi är online igen! Förhoppningsvis snart!

Kram så länge och ha det bra!


Lägenhet

Äntligen är det klart med lägenheten, vi får flytta in på onsdag, nästa vecka!
Fantastiskt va skönt det ska bli, har varit ganska jobbigt den sista tiden att bo hemma hos någon så länge, en månad cirka, det tär på relationen.
Men nu känns det bra, vi ska göra klart det sista med utrustningen, sen packa oss iväg, till Murlo, där vi ska bo. Fram till oktober får vi ha den.
Åh, guud så underbart!

Så, innan mars är slut MÅSTE vi ha en flygning för att kunna betala hyran, så snälla snälla alla här i Italien, ta chansen nu när vi kan ha ett så lågt pris, det kan vi inte sen när säsongen startar, passa på nu!  =)


Flyg ballong nu!

Vi vill flyga nu, var är ni alla passagerare?  =)
Hela mars har vi specialpris, hör av er om ni finns i Italien och vill flyga ballong. En sådan här chans kommer aldrig igen, ord pris under säsong är 240 euro/pers, just nu 140 euro/pers!!! Hela korgen för 4 pers, 400 euro!
Missa inte chansen!!

Ah, så, lite reklam gjord, väntar på att telefonen ska börja ringa nu. +39 338 8964607, för er som inte har det.

Hur som helst, här kommer lite vårbilder. Vi var och såg en elev göra sin soloflygning igår, bara för att få se en ballong igen, det var ju flera veckor sedan nu.
Banderolljobbet går vidare, börjar arta sig nu, eller vad säger ni?

     


Precis som vanligt

Här rullar allt bara på, dagarna går så fort så vi förstår inte vart de tar vägen! Jobbet med banderollen pågår, vi gör bokstäver som ska sys på, vi reparerar och fixar, TACK Patrik för kardborrebanden (hur fasen stavas det) som du skickade, perfekt! De sitter nu på ballongen och kommer att göra mitt jobb mycket lättare!

  

Jag var ute på roadtrip och delade ut lite broschyrer här om dagen, Kjell stannade här och gjorde rent några brännare i solskenet.

      

Annars inget nytt, kanske en flygning i april, inget bekräftat ännu, men vi hoppas! Några vänner till Stefano som inte har flugit, så vi drog ner priset lite och de blev väldigt intresserade. Så vi håller tummarna!

Vad kan vi säga mera... Vi äter god mat, dricker gott vin, har sol och 20 grader om dagarna, blommorna blommar och gräset är grönt, våren är här med andra ord!
Hoppas vi ses snart allihopa, vi saknar er varje dag! :-)

Kram kram


Efter regn kommer solsken

Nu har det regnat i tre dagar här i Toscana. men äntligen, idag, har det klarnat upp och är redan runt 18 grader fast klockan bara är halv elva. Mycket trevligt! 

Vi kämpar på här med allt som ska göras, lagar ballonger och korgar, gör bokstäver till nya banderollen, har gjort ett nyhetsbrev som ska skickas till turistbyråer och hotell mm. Det finns pyssel att göra hela tiden.
Vi har tittat på en lägenhet söder om Siena som skulle passa oss perfekt, behöver bara göra en flygning för att ha råd med fösta hyran, så vi hoppas den kommer snart!
Han lovade att hålla lägenheten mars ut, så vi har några veckor på oss. Vore väldigt skönt att få bo ensamma igen. Det är otroligt snällt allt Stefano och Gianna gör för oss, men det det är fortfarande inte helt bekvämt att ha maten serverad varje dag osv. 

Vi har inte så mycket mer att berätta härifrån tyvärr, vi mår bra och hoppas ni gör det oxå!

Kram kram 

RSS 2.0