Det blev det sista..

Det förra inlägget blev det sista från Italien. Nu sitter jag "hemma" i Heby, kom igår på födelsedagen och började vistelsen med smörgåstårta och fotboll. Tårtan var fantastisk, synt att man inte kan säga det samma om fotbollen bara... Trist är det, men ändå ganska väntat..

Så, resan är slut, äventyret över för denna gången, ska försöka hålla bloggen levande om ni fortsätter att läsa den, det kanske inte blir uppdateringar så ofta, beror ju på vad vintern och våren har att erbjuda för spännande, kanske kommer det en överraskning eller två, ni får hålla ut och se!

Kram så länge och hör av er om ni vill bjuda på middag, gå ut och fika eller hitta på nått annat kul!

Snart sista inlägget från Italien... =(

Så allihopa, resan tar snart slut. Vi har börjat packa, har gjort sista flygningen och känner oss ganska klara i Sinalunga för den här gången.

Avresan sker någon gång under nästa vecka beroende på när Volvon blir klar på verkstaden. Ja, den håller faktiskt på att repareras just nu. En ny växellåda har kommit ner från Sverige och förhoppningsvis rullar den hela vägen till Sverige.

Sista flygningen gjorde vi igår, landade på en vinodling och då hör det ju till att ta med passagerarna till ägarna så de får se produktionen, ha en vinprovning och sen köpa vinet om de vill. Vi hade jättetrevligt och både vi och dom gick därifrån med ett par flaskor.

Igår hade vi ”kräftskiva” med Robert och Liz. De har tjatat om att de aldrig ätit kräftor och att det är så ”svenskt” och så vidare, så när vi åkte hem från Ferrara sist så stannade vi ju på IKEA, så klart, och de hade ett paket med Kinesiska Kräftor kvar, jättesvenskt! Så det blev det igår, tillsammans med en gorgonzola/brocolipaj och halva nöjet var att bara se dom försöka komma in i kräftorna. Men när Robert väl fick in snitsen så hörde vi bara några ord från honom ibland, ”This is wonderful” ”Amazing” Wow, this one was good” och så vidare, så middagen gick hem, även då vi inte hade snaps eller nubbe till… Och inga hattar eller lampor heller, men vi förklarade hur det brukar gå till!

Blir svårt att ställa om sig till svenska vädret igen.. Här är det helt lagom just nu, ungefär 20-25 på dagarna, sol och blå himmel, kyligare på kvällarna men det går fortfarande att vara ganska länge utan att tröjan åker på. Kommer förmodligen sakna det här ganska mycket och förmodligen kommer ni där hemma att få stå ut med en hel del gnäll ett tag, men det får ni nog leva med är jag rädd!

Alla ni som kom och hälsade på, TACK, alla ni som inte kom, trist för er, ni missade nått! Kanske får ni en ny chans nästa år, vi får se vad som händer och fötter… =)

Vi ses snart!

 

 


RSS 2.0