Gos-hörna

Är bara tvungen att visa er vår lilla gos-hörna, här hoppas vi att lill-råttan ska trivas och vem skulle inte göra det med världens coolaste ballong-mobil samt Inas "niin" som sällskap!

Är kanske tvungen att visa hur jag ser ut oxå, har växt lite den senaste tiden...

Säg den lyckan som varar..

Bara timmar efter sista inlägget började jag må illa, men kom tidigt i säng och var inställd på att sällskapa med Linnea i butiken på onsdagen oxå, men icke sa nicke... Natten bestod av hängande över toastolen. Inte alls kul, dels för att det är trixit att träffa rätt när magen tar i kanten på toastolen, dels för att det absolut värsta jag vet i livet är att kräkas. Kräks aldrig på fyllan, aldrig dagen efter eller nått sånt, för det är såå vidrigt. Men vi ska inte gå in mer på det, nått jobb blev det inte på onsdagen i alla fall, däckad i sängen till fredag, framåt kvällen började jag känna mig okej och åt mat för första gången på nästan tre dagar. Vi såg "har du hör talas om Morgans", eller nått liknande, vilken skräpfilm... Men men, idag mår jag i alla fall bättre, men det är många små-krämpor som har kommit smygande den sista tiden. Mycket ont i ryggen, i höfterna, halsbrännan är förjäklig mm. Men det är ju "bara" 7 veckor kvar nu så det får väl gå...  =)
Börjar längta nu faktiskt, sängen är på plats och bäddad, vagnen står här och väntar, kläderna ligger vikta i skåpet, ja, hon är välkommen nu den lilla råttan som leker ailien där inne och inte kan vara stilla mer än 30 minuter åt gången.
Renoveringen/uppackningen går sakta framåt, vi har fortfarande ett badkar som läcker, men jag prov-badade i alla fall igår och det bubblar åtminstone! Klädkammaren har fått en större dörröppning så att vagnen går att köra in smidigt, men det är inte målat ännu och lister saknas. Har fortfarande ingen tv-bänk och ingen ny tv, men det ska inhandlas snart, har inga problem att vara utan tv faktiskt, men jag behöver förvaringen för att kunna packa upp kartonger, så snart, snart... =)
Sänglampor inhandlades idag så sovrummet är i praktik klart. Det artar sig med andra ord!
Nej, nu är fiskgratängen klar i ugnen, dax för mysmiddag.
//

26 jan 2010

Helgen gick superbra med flytten och ännu en gång, tack alla för hjälpen, utan er hade det aldrig gått så snabbt och smidigt!
Många kartonger har plockats upp de senaste dagarna och många har åkt upp på vinden med... Man kan ju inte ta tag i alla på samma gång!
Mest problem har vi just nu med badkaret som bara läcker och läcker. Jag vet nu varför killen vi köpte av hade trätrall på golvet i badrummet, helt enkelt för att slippa se allt vatten som flyter på golvet efter varje dusch eller bad! Det sprutar, läcker, droppar både under karet och på sidan... Väldigt drygt och jobbigt!
Köket har i alla fall kommit i ordning och sovrummet är kanonsnyggt efter pappas tapetsering. Igår bäddade vi spjälsängen med nya lakan, täcke och liten kudde och idag ska vi få upp den maffiga "ballongmobilen" över. Kommer bli såå bra, bilder kommer naturligtvis, bara jag hittar kabeln till datorn....

Var hos BM i morse, vecka 32 nu och allt ser bra ut med vår aktiva lilla bebis. Barnmorskan hade svårt att mäta magen för hon flyttade på sig hela tiden. Sen vart det fullt ös därinne och hjärtljuden ökade till 180 slag i minuten för att hon inte kan ligga still, men allt såg bra ut och hon växer enligt kurvan. Känner av alla de vanliga symptomen nu, ont i ryggen, ont i höfter, halsbränna, svårt att sova för allt gör ont, svullna fötter, ja, allt är väl som det ska vara med andra ord! Helt smärtfritt ska det ju inte vara...

"Jobbar" min andra eftermiddag i Eventshop idag, håller Linnea sällskap eftersom Camilla är sjuuuk. Gör inte så mycket, är mest här för att det är svårt att vara i butiken själv då den inte går att stänga varje gång man går på toa, måste äta lunch eller gå med posten på eftermiddagen.
Borde vara hemma och hjälpa Kjell med allt i lägenheten men jag tror att han trovs med att få pula själv en dag eller två, så det går nog ingen nöd på honom!

Så, har ni vägarna förbi Skarpnäck så står dörren alltid öppen och vi är hemma mest hela dagarna, så kom och säg hej när ni vill!

//


Still going strong

Ska inte gnälla, men varför finns det något som halsbränna? Varför kan man inte bara få sova en hel natt någon gång? Varför har man en rygg? Ah, nej, inte klaga, bara njuta... =)
8 veckor kvar lite drygt, sen blir det väl bättre, eller hur? Nehe, inte det nej, får jag inte sova då heller?  =)
Renoveringen går bra, är lovad att all målning ska vara klar idag, sen ska vi bara välja en fin tapet till sovrummet och till hallen, det är inte det lättaste med två starka viljor, men vi är nere på tre alternativ nu, så vi kanske har bestämt oss innan sommaren.
Flyttlasset går på lördag, så på fredag hoppas vi att alla möbler kommit!
Ingen som behöver en soffa, soffbord med glasskiva, 140cm bred säng? Finns till försäljning, billigt mot avhämtning! Bilder finns på www.blocket.se
//



Det går framåt!

Nu är all målning så gott som klar, idag lägger Kjell det nya golvet i vardagsrummet och jag ska börja riva "klädkammaren" där det sitter en ful tapet som ska bort, samt att vi ska ta bort dörröppningen och göra den lite större så barnvagnen får plats! Hoppas på lite hjälp från lillasyster så jag slipper göra det själv... =)
Har börjat packa lite kläder och så i Årsta som är lätt att flytta över, men det stora flyttlasset går nästa lördag, den 23:e. Då ska allt vara klart!
Var hos barnmorskan i veckan och allt såg så bra ut, ligger perfekt i kurvan och hon växer som hon ska. Har fortfarande inga större problem att klaga över, lite ryggont, men det har jag ju nästan alltid haft, lite framtung ibland när hon ligger lite tokigt, lite kramp i fötterna på nätterna ibland, lite sömnproblem men det beror mest på att vi just nu har en 140-säng och det är ju inte så optimalt med en stor mage kanske... Längtar till den nya sängen som levereras nästa vecka... =) Mer plats och inte så mjuk som den vi har nu, det kommer att göra gott!
Over and out

Skarpnäck, målning och mage

Länge sen, sorry, men vi har lite för mycket att göra just nu!
Vi har fått nycklarna till lägenheten i Skarpnäck, vi har rivit ut golvet i vardagsrummet som var lite vattenskadat, köpt ett nytt, mörkt golv, som ligger och väntar. Kjell har spacklat och slipat väggar och fönster idag så i morgon kan vi börja måla, taket och alla väggar vita till att börja med. Eventuella färger och tapeter tar vi senare, nu ska allt bli vitt vitt vitt.
Allt har inte gått så smärtfritt eftersom killen som flyttade ut inte vet vad flyttstädning innebär, så igår blev det en sväng till Ikea för att köpa nytt avlopp både till bad och kök, då det var så igensatt att det inte gick att få rent, fy fasen så äckligt säger jag bara...
Ugnen tog ett par timmar att få ren, kylen och frysen var fulla i mat och så fortsätter det...
Skit tråkigt!!
Magen växer och mår bra, mycket rörelse fortfarande, vecka 30 nu så det är väl 10 veckor kvar som mest nu. 18 kg har jag gått upp så det börjar kännas i ryggen, men jag klagar inte, jag har det väldigt bra och blir ompysslad hela tiden. Kjell har börjat knyta skorna på mig till och med, det är ju sååå långt ner till golvet!!  =)
Ska få göra ett nytt ultraljud på tisdag för att se att allt är okej där inne, ska bli spännande att se hur trångt hon har det! Eftersom hon känns så mycket så tror jag att hon är en ganska lång tjej, men vi får se, håll en tumme för att allt är bra!  =)
//

RSS 2.0