Trött och klagar

"-Kom ut nuuu..." säger vi varje dag, men ingen respons från Emma... Det är tungt nu, ont i ryggen, bäckenet, magen ömmar, orkar inte göra någonting, ligger mest i halvkoma i soffan, eller som idag, i sängen, fast klockan är ett på dagen... Orkar inte... Kjell sköter markservicen, kommer med  kaffe, mackor, ostbågar, choklad eller vad det nu kan vara som lockar mest för stunden. Det går åt mycket ostbågar just nu, det är väldigt gott... Vad skulle jag göra utan dig? Du är fantastisk som orkar och gör allt jag ber om, fast jag är grinig och inte så lätt att förstå ibland...
3 veckor kvar ungefär, hur ska vi orka vänta så länge? Jag som är så otålig... Här om dagen åkte jag till Farsta centrum bara för att göra något, men orkade inte ens en timme, dels för att det inte är kul att titta på kläder eftersom ingenting passar i alla fall, dels för att folk bara är i vägen och tycker att det är helt okej att puttas med armbågar och annat bara för att jag inte går så fort... Jag andades så tungt när jag kom hem och bara tokdog i soffan och frustade när jag kom hem.
Tackar gud för att jag inte har ett jobb jag måste gå till, det hade aldrig funkat! Eller så kanske det hade gjort att jag haft tankarna på annat håll och inte tyckt så synd om mig själv hela tiden, vad vet jag, men just nu trivs jag väldigt bra här i sängen och tänker inte gå upp på hela dagen, om jag får bestämma, och det får jag ju!

Magen

Tänkte bara uppdatera er på hur magen ser ut, vecka 36 är det nu, alltså 33 dagar kvar till beräknad ankomst!

OS och hormoner

Tänk att man kan gå en hel dag och bara vänta på att sändningen ska starta. Att alla dessa prestationer som utförs så många mil bort kan beröra en så starkt. Att dessa människor kan påverka en så starkt. Många hejarop, svordomar och tårar har det blivit denna fösta veckan av OS, och många återstår nog är jag rädd. Mest är det ju skidåkarna som berör, de är ju så fantastiskt starka, som Anna Haag igår, kommer på slutspurten och man kan ju bara inte sitta stilla i soffan och titta, man måste ju stå och skrika, hoppa och skutta som en tok, det hör ju till!
Mycket imponerad är jag även av curlingen, både herrar och damer. Det måste vara perfekt i hårdhet, riktning och taktik. Vilka nerver de måste ha!
Kanske är det mina hormoner som spelar in oxå men jag kan inte se prisutdelningarna. Jag kan inte se intervjuerna efteråt. Det är för mycket, för starkt, det stockar sig i halsen direkt. På något vis kan jag föreställa mig glädjen de känner, lite idrott har jag ju ändå sysslat med, men samtidigt inte, eftersom OS är det största som finns, och där har jag definitivt inte varit, men ni kanske förstår vad jag menar...
Nu är det dax igen, mera skidor, ha en trevlig helg allihopa!

Helgen

Har precis haft världens mysigaste helg, det var länge sen vi slappnade av så mycket! I fredags kom nya TVn så det blev givetvis slappande framför den hela kvällen. Vi hann även med att städa och röja upp saker på vinden så det blev riktigt fint här hemma, bara liiite verktyg kvar... Sånt som vi kommer att behöva den närmsta tiden... Hm..
Lördagen gick fort, uppe tidigt och finslipade sista städningen, förberedde mat och väntade sedan in Roffe och Eva som kom vid halv sex. Serverade sparris med parmesan, rostade pinjenötter, ruccola och balsamico till förrätt. Rotfruktsgratäng med fläskfile till varmrätt och hemmagjord chokladmouse-bomb till efterrätt.
Ee en massa italienskt vin till detta och vi såg melodifestivalen med ett öga. Fy fasen så dåliga de var denna veckan, inte värt att titta på! Och då är jag ändå inbiten och längtar varje vecka efter lördag... Nej, jag vart väldigt besviken, har vi inte bättre artister i sverige?
När deras taxi rullat iväg blev det skidskytte och nästa besvikelse, jag vet, kanske lite höga krav att tro att Sverige ska ta medalj första dagen, men va tusan, jag trodde verkligen på Jonsson! Men men, dök i säng efter loppet och somnade direkt. Måste försöka vända på dygnet och sova till lunch om jag ska orka se OS ju!
På söndagen vaknade jag av frukost på sängen, blommor och ett stort hårt paket. Lätt yrvaken fattade jag inte varför, men min älskling hade givetvis kommit ihåg Alla Hjärtans Dag.
Han tyckte att jag var värd en ny dator, (min laptop har tyvärr åkt ett par gånger för mycket i golvet under Italien-resan, varit i kyla, värme och ja, helt enkelt tagit ganska mycket stryk, så den låter som en tröska typ)och jag satt mest och såg chockad ut. En helt ny MacBook pro, liten och söt, tyst och smidig och passar i handväskan! Haha, jag blev så superglad! Sen hade vi myssöndag och gick inte ur sängen före lunch. Lite italiensk pasta till lunch och till kvällen hade vi bord på Villa Källhagen vid gärdet, blev serverade citronmarinerad rödingfile till förrätt, oxfile med tryffelpotatis till varmrätt och creme brulee till efterrätt. Ojojoj, va nöjd vi var efter det! Vin fick vi till också, både vanligt och alkoholfritt, så det kändes lyxigt även för mig, även då jag fick köra hem sen... =)
En helt perfekt helg med andra ord, med magen i vädret och någon som tar hand om mig, jag kan inte må bättre! Om det inte vore för hemsk ryggvärk just nu, men det får man väl ta. Hela måndagen låg jag i soffan, flyttade mig bara mellan den, sängen och badkaret. Sjukt ont i ryggslutet och det känns som att hon vill ut snart.. Vet att det är 4-6 veckor kvar, men jag tror inte hon stannar där inne så länge! Vi ska till barnmorskan nu i veckan igen för att se att magen har växt, tydligen hade den inte gjort det sist vi var där, så jag hade samma mått som två veckor innan, vilket tydligen oroade BM lite, men jag tror inte det är någon fara, hon far runt och sparkar, slåss och lever loppan där inne så hon växer nog som hon ska. Hur som, en koll till på torsdag, ultraljud om det inte hänt nått, osv. Vi får se...
Kram

Inget att berätta direkt...

Har inte så mycket att uppdatera om, allt är som vanligt här, lite renovering fortfarande kvar, men det blir nog klart inom ett par dagar nu, sen blir det inflyttningsfest!
I morgon kommer TVn vi beställt, gardinerna kom upp igår, golvlister är åtminstone inköpta, ja, snart så...
Trött i övrigt, sover inte så bra, tur att det inte är så lyhört för då hade väl grannarna klagat över att toaletten spolar flera gånger per natt... Annars går det bra, nedräkningen fortsätter, 6 veckor lite drygt kvar nu, 45 dagar för att vara exakt.
Det mesta är på plats, bara skötbordet kvar som Kjell ska bygga när tid ges, vi hittar inget som får plats och samtidigt är snyggt, så det får bli något eget påhitt. Han vet nog vad han gör, hoppas jag, annars får vi väl använda golvet, eller nått!
//

Allt börjar falla på plats

Igår var första middagsgästen här, Carro ärade oss med sin närvaro och dök upp på eftermiddagen och myste med oss hela kvällen. När hon rullat hemåt blev det badkaret igen, det är faktiskt riktigt skönt att ligga i, lite jobbigt att ta sig upp dock, men det går!
Idag är det rensning i verktygshögen samt en sväng till IKEA på eftermiddagen planerat, till kvällen blir det biljard för gubben och jag tar en kväll med "faster Annelie" och bubblar lite skit.
I morgon blir det hemfärd till Heby för middag och Wii-spelande hela kvällen, och natten om jag känner min familj rätt.
Magen växer och i morgon går vi in i vecka 34 vilket innebär typ 6 veckor kvar tills råttan vill ut, men ibland känns det som att det blir tidigare än så, hon börjar bli otålig där inne, ligger inte stilla en sekund och försöker ta sig ut genom att sparka och slå =)
//

RSS 2.0