Emma 6 månader och Ronja nyfödd

Tänk att tiden går så fort, det är inte klokt. Emma blev 6 månader i lördags, det är ju fantastiskt. Vi skulle ha gått på fest på kvällen i Uppsala, Carro och Hans hade bjudit in till 40 års partaj, men som tur var avbokade dom den  på fredagen, för på lördagen kom lilla Ronja! Haha, två veckor för tidigt, visar direkt från början vem det är som bestämmer! Hoppas hoppas hoppas vi får se dom i veckan, men Carro har inte fått lämna BB ännu pga höga blodvärden, så vi får väl se. 
Så det blev en hemma kväll istället, fast i Heby, och igår rullade vi hem till Sthlm igen, men bara för ett par dagar, sen är det dax att fixa inför Emmas fest i Heby på lördag. Laga en massa mat och sånt. Så på torsdag åker vi dit igen.
Men, tillbaka till Emma, igår började hon prata, "dada, baba osv", haha, kan man kalla det prata, näää, kanske inte, men ni fattar, det är INTE tyst längre om vi säger så!
Nehe, mera kaffe och väntar på att Carro ska höra av sig!

Höststämning

mms_img45802 (MMS)

Höststämning


Sol i Heby idag!

Vilket mysigt väder vi har idag!
Blev en långpromenad på förmiddagen, runt halva byn typ, och nu efter lunch gjorde vi lite hushållssysslor som att vattna i växthusen och bära in lite vid så vi har till kvällsbrasan ikväll. Emma har ju fått en gunga av mormor som händer i taket, precis framför brasan, och det är jättemysigt att gunga lite och titta på elden innan sovdax!
Sen tog vi bärselen till lekparken, det var INTE crowded om vi säger så, Knut kunde springa som han ville och Emma gungade lite.
Sen gick vi varvet runt och kom precis in. Emma somnade som en stock i sängen och Knut ville vara ute lite till, så han är på baksidan.
Jag ska gå ett varv med vattenkannan här inne nu innan jag glömmer det, så inte allt är visset när de kommer hem!

Ännu en promenad avklarad

Lyckas inte vända bilderna så ni får vrida på huvudet!  =)
_
_

_

Hund och husvakter i Heby

Nu har dom åkt, dom rackarna. En vecka på Kreta, 28 grader varmt, sol, bad osv. Ja, vad har vi här hemma, lite regn, blåst och 12,6 grader ute. Mmm, vad säger man..
Inatt vid halv fyra stor Knut nedanför sängen och gnydde så då måste dom ha åkt precis och han vill ju inte sova själv, så han fick ligga i vår säng. Emma och jag delade säng inatt eftersom vi burit in hennes säng i mamma och pappas sovrum så vi kan sova där under veckan, så Knut kröp in under täcket och gosade in sig i vår värme.
Två promenader har vi hunnit med så här långt, Emma nerpackad i fleeceoverall i vagnen, mellan regnskurarna. Nu vräker det ner så nu blir det ingen på ett tag, men det är ju det positiva med att vara här och ha Knut, mycket ut och gå blir det! Just nu ligger de och sover båda två, laddar batterierna lite!
Nähe, om man ska ta och tända en brasa kanske? Vi har 20 grader här inne, så det vore faktiskt ganska mysigt, men då blir det ingen gåstol för Emma... Det känns lite riskabelt!
Röstat har vi gjort oxå, redan igår faktiskt. Men orkar man sitta uppe och kolla ikväll? Jag vet inte det ja... Vi får se hur det blir. Beror på Emmas humör under eftermiddagen. Tanden som är på väg upp ställer till det lite i munnen, ont ont ont gör det, senaste dagarna har varit lite kinkiga, men idag har det varit lite bättre. Kanske väntar den med att spricka upp, vi får vl se. Har laddat med alvedon i alla fall.
______________________
Alltså, jag får inte med radbrytningar och annat när jag laddar upp mina inlägg, någon som vet vilken inställning som gått fel???

Bilder


Emma kan sitta!

Idag bara funkade det! Efter ett par dagar med trevande försök och dunsar i golvet så satt hon bara där, tittade upp och sträckte på ryggen.
Emma leker med med balkongdörren! Haha, alltså, jag står på balkongen och tar fotot in på henne när hon utforskar glaset i dörren
Man leker med det som erbjuds, right!?!?
Har rullar iväg över golvet och är överlycklig för det!
Myspys

RSS 2.0