11-14/12

Hej alla vänner!

Nu är vi på rull. Första dagen avverkades hela Sverige och Danmark och vi stannade för att sova först i Tyskland efter att färjan kommit in till Puttgarden. En liten parkering efter vägen fick bli första övernattningen. Vi fällde sätena i bilen och bäddade ut madrass och täcken. Blev kanon! Bara lite kallt.. =)


Andra dagen rullade bara på och helt plötsligt var hela Tyskland avverkat. Vi hade precis kommit in i Schweiz när alla lampor på instrumentpanelen lyste upp mörkret i bilen. Ett panikstopp på en mack och vi konstaterade att klockan är 01.00, vi åker och sover och tar problemet i morgon. En ny parkeringsplats och en ny natt i bilen. Sov hur bra som helst och vaknade pigga och nöjda. Problemet med bilen löste sig inom en timme och vi rullade ner mot Milano och första mötet med Birgitte och Ricardo. Vi blev inbjudna på äkta italiensk familjemåltid med mamman till Ricardo vid spisen och vi framför braskaminen med ett glas rödvin. Efter bruchetta, två sorters pasta och sallad sov vi gott i deras gästrum. Mycket  uppskattat med en säng och lite värme!


Vi rullade vidare genom bergen mot Turino och har nu inkvarterat oss på ett  hotell i Fossano och väntar spännt på första möte med Mauro i morgon vid lunch.


Snön vräker ner och det är snökaos och det beräknas komma 1m snö inatt. Allt är vitt och underbart! Vi har under dagen redan hjälpt två smarta italienare med sommardäck..

Ikväll väntar mest avkoppling, öl, mat och varm dusch mm... =)



Massa kramar från oss så länge!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0