19/12

Idag har vi flugit ballong! Men vi tar det från början...

Jag var lite risig i morse, lite feber, lite ont i halsen och lite ont i huvudet. Kjell åkte iväg på möte med en engelskman som skulle besiktiga ballongen och se att all utrustning är okej. Det gick ganska bra, lite grejer vi måste fixa men inga stora saker.
Efter att de babblat av sig en massa blev jag upphämtad för lunch.  För att ni ska förstå vad lunch innebär här så såg den ut som följer: Bröd (givetvis), minestronesoppa (jättemycket soppa!), kyckling med potatis och morötter eller kallskuret kött med potatis och morötter och efter det julkaka (typ sockerkaka med russin) och en liten kaffe på det.
Tror ni man är mätt efter det?!

Efter det tog vi med ballognen ut på ett litet fält och började fylla. Den är så liten och söt!! Fantastiska färger och bara sååå fin! (Bilder kommer!)!
Vi fick hjälp av en liten italienare som slet och drog i allt men var inte längre än en halvmeter! Mycket hjälpsam man!
Han hade dock svårt att hitta till landningsplatsen, som blev ca 1,5 km från startplatsen, där han stod kvar och väntade under hela flygningen på 1,5 tim, men det är en annan sak... =) Alla kan ju inte vara bäst på att vara följebilschaufför...

En mycket nöjd pilot sitter nu och dricker skumpa här bredvid mig och lyser som en sol. Det blev en fantastisk flygning mellan bergen, från en liten by Salmour, till Fossano och sen tillbaka till den lilla byn och landade inte långt från startplatsen. Solen sken och det var klarblå himmel, ja, ni ser på bilderna, underbart!

I morgonbitti väntar sista mötet med Mauro, nu har vi lärt känna varandra i några dagar och vi får se vad han erbjuder.
Vi har lite planer och funderingar själva och vi får väl se om vi kommer överrens med honom och hur det hela slutar.
Efter det rullar vi söderut och planerar att ta in på vårt permanenta boende lite norr om Imperia på måndag så vi kan fira jul där. Enligt planerna ska vi inte flytta in förren vid årsskiftet men vi tidigarelägger det nog lite, kanske... Man vet aldrig vad som händer på vägen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0