Snabb uppdatering

Det är för varmt och kladdigt för att sitta här med datorn så det blir bara en snabb uppdatering idag.
Vi har haft mellan 30-40 grader i 5-6 veckor nu, det är olidligt, går inte att göra någonting, jättefrustrerande att komma ut ut duschen och vara svettig igen efter 5 minuter, att inte kunna göra någonting mellan 11 på förmiddagen och 18 på kvällen, att det inte är ett dugg svalare inomhus trots hur många fläktar som helst osv.
Jag vet att man inte ska klaga på värmen, men det här är bara fööör mycket!

Kjells föräldrar har varit här i några dagar och blev nog lite lätt chockade av värmen, men vi flög i alla fall på onsdagmorgonen och på torsdagen efter flygningen åkte vi till havet och låg i vattnet hela eftermiddagen.
Lite sightseeing blev det oxå till Multepulciano där de har en massa vinprovningar och några andra småbyar runt om kring, men så mycket mer varken orkade vi eller hann!

Vi har nu flugit sju dagar i rad och är ganska trötta efter att gå upp vid fem varje morgon, men vi njuter just nu av två lediga dagar och förhoppningsvis kommer det lite regn i helgen, vi HOPPAS verkligen på det, hur sjukt det än låter!
Sen säger de att temperaturen ska sjunka lite, ner mot 25-30 istället, det ser vi fram emot i alla fall, känns lite mer normalt. Missförstå mig inte, jag älskar värmen och det gör Kjell med, men med måtta.

Vinterplanerna smids för fullt, vi har fortfarande några alternativ som vi väntar på svar från, i andra länder än Italien, men det enda som är spikat ännu är att vi lämnar Italien och kommer upp till Sverige i mitten på oktober, men vi vet inte hur länge vi stannar och vart vi tar vägen efter det. Tillbaka i Italien ska vi vara i slutet på April då säsongen kör igång igen, men däremellan... Någon som har nått kul erbjudande!?? Haha, nä, men det löser sig nog, vi har ju lite tid på oss förtfarande att komma på nått.

Kram på er så länge!

Kommentarer
Postat av: ElinPelin

Jaaaaa!!!! Kommer ni hem en sväng! Vad roligt!!

JÄTTEKRAM

2009-08-30 @ 19:09:02
URL: http://ogonblink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0