Midsommar

I lördags var det midsommarfest i Bonconvento, en by som ligger ungefär 20 minuter från oss. Vi mötte Robert och Liz och blev placerade vid långbord, det var massor med folk och de serverade jättegod mat under kvällen och givetvis obegränsat med vin. Blev en super fin kväll trots att regnet hängde i luften. Under bilresan hem var vi tvungna att stanna till och titta på blixtrarna som lyste upp hela himlen. Ovädret brakade loss under natten och det skallrat i fönsterrutorna. Åskovädren här går inte riktigt att jämföra med sverige, det är så mycker mäktigare här på något sätt.

Så, inte ens när man rymmer till Italien så får man en midsommar utan regn, otroligt!


Igår var vi en svång till en Outlet som ligger en bit härifrån, ett stooort område med massor av butiker, vii fyndade lite smått och gott, men det var ganska mycket folk eftersom det var söndag. Blir nog en tur till dig snart igen, en lugn måndag eller nått.


Idag bär det av till Milano och Metallica-konserten som vi bokade för över ett halvår sedan. Vi har fyra timmar i bilen framför oss så det är dags att ge siv iväg nu.

Det kommer givetvis en uppdatering så snart som möjligt om hur det var, men jag tror inte att det blir så många negativa ord i det inlägget.. METALLICA I MILANO, kommer att bli såå häftigt!!


Kommentarer
Postat av: ElinPelin

Jag har varit dålig på att följa er här på bloggen! Men tänker på er massor! Här hemma har ju säsongen dragit igång på allvar nu, med allt sedvanligt som hör det till. Känns lite konstigt att "bara" ha fyra stora ballonger uppe i luften. Vi har ju oftast varit fem! Och det känns konstigt att det "bara" är Åse som sitter på kontoret när man kommer tidigt inför en flygning. Ni är saknade!



Ni ser ut att må så himla gott och trivas därnere, så härligt att du jenni säger "Komma hem" när du åkte tillbaka ner efter sverigevistelsen. Fantastiskt!



Tänkte på dig här om kvällen också, jag satt och spelade lite Guitarhero, och konstaterade att på World-tour-skivan har jag ännu inte hittat någon lika bra låt som Cliffs of dover ;)



Hur går det med italienskan? Har ni lärt er ngt användbart eller är det engelska som får råda helt tiden?



Well, dags att jobba klart för idag och sen bege mig till flygning. Vi har för närvarande kanonväder här hemma, varmt och gott - äntligen!



Ta hand om er och rapportera snart om konserten!



Jättekram på er båda!

//Elin

2009-06-23 @ 15:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0