26 jan 2010

Helgen gick superbra med flytten och ännu en gång, tack alla för hjälpen, utan er hade det aldrig gått så snabbt och smidigt!
Många kartonger har plockats upp de senaste dagarna och många har åkt upp på vinden med... Man kan ju inte ta tag i alla på samma gång!
Mest problem har vi just nu med badkaret som bara läcker och läcker. Jag vet nu varför killen vi köpte av hade trätrall på golvet i badrummet, helt enkelt för att slippa se allt vatten som flyter på golvet efter varje dusch eller bad! Det sprutar, läcker, droppar både under karet och på sidan... Väldigt drygt och jobbigt!
Köket har i alla fall kommit i ordning och sovrummet är kanonsnyggt efter pappas tapetsering. Igår bäddade vi spjälsängen med nya lakan, täcke och liten kudde och idag ska vi få upp den maffiga "ballongmobilen" över. Kommer bli såå bra, bilder kommer naturligtvis, bara jag hittar kabeln till datorn....

Var hos BM i morse, vecka 32 nu och allt ser bra ut med vår aktiva lilla bebis. Barnmorskan hade svårt att mäta magen för hon flyttade på sig hela tiden. Sen vart det fullt ös därinne och hjärtljuden ökade till 180 slag i minuten för att hon inte kan ligga still, men allt såg bra ut och hon växer enligt kurvan. Känner av alla de vanliga symptomen nu, ont i ryggen, ont i höfter, halsbränna, svårt att sova för allt gör ont, svullna fötter, ja, allt är väl som det ska vara med andra ord! Helt smärtfritt ska det ju inte vara...

"Jobbar" min andra eftermiddag i Eventshop idag, håller Linnea sällskap eftersom Camilla är sjuuuk. Gör inte så mycket, är mest här för att det är svårt att vara i butiken själv då den inte går att stänga varje gång man går på toa, måste äta lunch eller gå med posten på eftermiddagen.
Borde vara hemma och hjälpa Kjell med allt i lägenheten men jag tror att han trovs med att få pula själv en dag eller två, så det går nog ingen nöd på honom!

Så, har ni vägarna förbi Skarpnäck så står dörren alltid öppen och vi är hemma mest hela dagarna, så kom och säg hej när ni vill!

//


Kommentarer
Postat av: mormor

oj vad bra att du kan jobba på nja lite krämpor får man ta allt är glömt bara ballerina har kommit,,,då kommer de nya men oj de växer fort plupp så är alla stora då får man leva på minnen från småbarnstiden må så gott

2010-01-26 @ 21:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0