Det går framåt!

Nu är all målning så gott som klar, idag lägger Kjell det nya golvet i vardagsrummet och jag ska börja riva "klädkammaren" där det sitter en ful tapet som ska bort, samt att vi ska ta bort dörröppningen och göra den lite större så barnvagnen får plats! Hoppas på lite hjälp från lillasyster så jag slipper göra det själv... =)
Har börjat packa lite kläder och så i Årsta som är lätt att flytta över, men det stora flyttlasset går nästa lördag, den 23:e. Då ska allt vara klart!
Var hos barnmorskan i veckan och allt såg så bra ut, ligger perfekt i kurvan och hon växer som hon ska. Har fortfarande inga större problem att klaga över, lite ryggont, men det har jag ju nästan alltid haft, lite framtung ibland när hon ligger lite tokigt, lite kramp i fötterna på nätterna ibland, lite sömnproblem men det beror mest på att vi just nu har en 140-säng och det är ju inte så optimalt med en stor mage kanske... Längtar till den nya sängen som levereras nästa vecka... =) Mer plats och inte så mjuk som den vi har nu, det kommer att göra gott!
Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0