6 januari

Det blev ingen förbättring på bloggandet trots det nya året, ledsen för det!


De senaste dagarna har varit fulla med aktiviteter och äventyr. Emma har lärt sig ställa sig mot bordet och soffan och byter därimellan, river ner allt och skrattar. Säger "titta" till allt. Vinkar till allt och alla. Pratar oavbrutet. Vill stå vid sitt aktivitetsbord och spela musik och dansa. Kör runt på "Toystorybilen" och tutar. Klättrar upp i knät och vill pussas. Gillar att titta på reklam på TV. Och så klart att leka leka leka, helst med saker som låter och plingar.


I måndags var vi och lekte med Hanna och Enya från mammagruppen. I början blev Emma mest rädd eftersom Enya ville klappa henne i ansiktet, men efter ett tag gick det bättre och dom samsades om leksakerna.

I tisdags blev det en eftermiddagsfika hos Julia, men Emma hade sovit ganska dåligt under dagen så hon var inte så pigg på det. Katterna var ganska roliga men Artur är fortfarande lite läskig, hihi. Precis när vi skulle gå tog Julia fram en kattleksak så katen började hoppa och klättra lite, då blev det jätteroligt och ett par riktiga asgarv fyrades av.

Igår, onsdag, fyllde finaste Åse 25 bast och det firade vi på Söders Hjärta. Bra uppslutning, sägert 15 pers som kom och käkade middag. Jag var först att gå hem vid halv elva, men dom andra fortsatte nog långt in på småtimmarna kan jag tänka mig. Men det var min morgon att gå upp med lillgrodan idag, så det var inte läge att stanna ute hela natten =)

Den fullbokade veckan fortsätter med att Kjell ska ut med taxin inatt, fredag och lördag. Vi ska hinna med att fira Irene som har öppet hus på fredag, träffa Annelie på lördag och hälsa på Åse och hennes pippi-fågel på söndag. 

Så ser vår vecka ut men det hinner säkert ändra sig många gånger innan den är slut!
Nu blir det lite skidor på TV och en kaffe till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0